INFO AANVRAGEN »

Pijpbuigmachines SERIE 90

Authentic Macri The original Pijpbuigmachines Serie 90

De Serie 90 is de reeks pijpbuigmachines die het bewerken van pijpen van grote afmetingen (diameter tot 90 mm, dikte tot 7 mm) toelaat, meestal in de sector van de zware constructies.

Omdat ze grote diameters moeten verwerken, zijn de pijpbuigmachines van de Serie 90 doorgaans trager, maar ze handhaven de kwaliteitsstandaard van de andere series.EURO - Serie 90   »

Pijpbuigmachines EURO SERIE 90

De EURO Serie 90 is een pijpbuigmachine met 1 as (Y) voor het buigen van pijpen in roestvrij staal, ijzer, koper, messing of andere speciale legeringen met een diameter tot 90 mm.

Meer informatie

PROFAST - Serie 90   »

Pijpbuigmachines PROFAST SERIE 90

De PROFAST Serie 90 is een volautomatische pijpbuigmachine met 3 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as) en rotatie (Z-as).
De PROFAST 90 kan pijpen buigen met een diameter tot 90 mm.


Meer informatie

PROVAR 5 ASSEN - Serie 90   »

Pijpbuigmachines PROVAR 5 ASSEN SERIE 90

De PROVAR 5 Serie 90 is een volautomatische pijpbuigmachine met 5 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as), rotatie (Z-as) en zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil (B1-as en B2-as).


Meer informatie

PROVAR 6 ASSEN - Serie 90   »

Pijpbuigmachines PROVAR 6 ASSEN SERIE 90

De PROVAR 6 Serie 90 is een volautomatische pijpbuigmachine met 6 assen: buigen, vooruitgang, rotatie, zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil en op- en neerwaarts bewegen van de kop.

Meer informatie