INFO AANVRAGEN »

Pijpbuigmachines SERIE 45

Authentic Macri The original Pijpbuigmachines Serie 45

De serie omvat volledig stalen buigmachines ontworpen dankzij nieuwe engineering technieken die, ook in het geval van pijpen van middelgrote afmetingen, de realisatie van samengestelde en vrije vormen toelaten. br />
Een kenmerk dat de Serie 45 bijzonder geschikt maakt voor de specifieke bewerkingen in de sector van het meubeldesign.EURO - Serie 45   »

Pijpbuigmachines EURO Serie 45

De EURO Serie 45 is een pijpbuigmachine met 1 as (Y) voor het buigen van pijpen in roestvrij staal, ijzer, koper, messing of andere speciale legeringen met een diameter tot 45 mm.

Meer informatie

PROFAST - Serie 45   »

Pijpbuigmachines PROFAST Serie 45

De PROFAST Serie 45 is een volautomatische pijpbuigmachine met 3 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as) en rotatie (Z-as).
De PROFAST 45 kan pijpen buigen met een diameter tot 45 mm.


Meer informatie


PROVAR 5 ASSEN - Serie 45   »

Pijpbuigmachines PROVAR 5 ASSEN Serie 45

De PROVAR 5 Serie 45 is een volautomatische pijpbuigmachine met 5 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as), rotatie (Z-as) en zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil (B1-as en B2-as).


Meer informatie

PROVAR 6 ASSEN - Serie 45   »

Pijpbuigmachines PROVAR 6 ASSEN Serie 45

De PROVAR 6 Serie 45 is een volautomatische pijpbuigmachine met 6 assen: buigen, vooruitgang, rotatie, zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil en op- en neerwaarts bewegen van de kop.

Meer informatie