INFO AANVRAGEN »

Pijpbuigmachines SERIE 65

Authentic Macri The original Pijpbuigmachines Serie 65

De Serie 65 omvat pijpbuigmachines met 1 tot 6 assen die pijpen met een diameter tot 65 mm kunnen buigen: een aanzienlijke maat die het ontwerp van een uiterst veelzijdige pijpbuigmachine echter niet verhindert.

De pijpbuigmachines van de Serie 65 kunnen immers aan verschillende productievereisten beantwoorden: stedelijke voorzieningen, structuren voor de veeteelt, auto-onderdelen, binnenhuisdesign, fitnesstoestellen enz.EURO - Serie 65   »

Pijpbuigmachines EURO Serie 65

De EURO Serie 65 is een pijpbuigmachine met 1 as (Y) voor het buigen van pijpen in roestvrij staal, ijzer, koper, messing of andere speciale legeringen met een diameter tot 65 mm.

Meer informatie

PROFAST - Serie 65   »

Pijpbuigmachines PROFAST Serie 65

De PROFAST Serie 65 is een volautomatische pijpbuigmachine met 3 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as) en rotatie (Z-as).
De PROFAST 65 kan pijpen buigen met een diameter tot 65 mm.


Meer informatie

PROVAR 5 ASSEN - Serie 65   »

Pijpbuigmachines PROVAR 5 ASSEN Serie 65

De PROVAR 5 Serie 65 is een volautomatische pijpbuigmachine met 5 assen: buigen (Y-as), vooruitgang (X-as), rotatie (Z-as) en zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil (B1-as en B2-as).


Meer informatie

PROVAR 6 ASSEN - Serie 65   »

Pijpbuigmachines PROVAR 6 ASSEN Serie 65

De PROVAR 6 Serie 65 is een volautomatische pijpbuigmachine met 6 assen: buigen, vooruitgang, rotatie, zijdelingse verplaatsing van de positieregelaar en de spil en op- en neerwaarts bewegen van de kop.

Meer informatie