Macri Italia srl
testata_azienda.webp
Mask Green
home /  bedrijf

Macri Italia

Excellentie in het vervaardigen van pijpbuigmachines

fascia azienda
Macri Italia werd in 1997 geleden geboren uit een lange ervaring in het vervaardigen van elektrische pijpbuigmachines. Dankzij de vooruitstrevende tecnologie en de sterke specialisatie is Macri Italia nu in heel de wereld operatief en exporteert het bedrijf bijna 70% van haar productie, die volledig in Italië gebeurt.

Een kleine excellentie op het gebied van de pijpbuigmachines, die ervoor  gekozen heeft zich op dit marktsegment toe te spitsen en voornamelijk op bestelling te werken, om zo beter aan de productievereisten van elke klant te voldoen.

Uniek aan de pijpbuigmachines van Macri Italia is de tecnologie, die stoelt op een exclusieve software, die de besturing en het beheer door middel van een innovatieve gebruikersvriendelijke interface toelaat.

Met aanhoudende aandacht voor de impact op het milieu van haar activiteiten, heeft Macri Italia een gesofisticeerd systeem voor energiebesparing gepatenteerd dat het energieverbruik optimaliseert.
Technische afdeling
Om haar klanten gepersonaliseerde oplossingen te bieden, heeft Macri Italia intern de know-how voor het ontwerp van de pijpbuigmachines ontwikkeld.

Een uiterst nuttige afdeling voor de producent die zo kan rekenen op een technologisch geavanceerde pijpbuigmachine die afgestemd is op de specifieke vereisten van zijn activiteit.

Om deze reden verloopt de ontwerpfase in totale samenwerking met het technisch personeel van de klant, om op deze manier de specifieke expertise van elke  producent met de meer dan tienjarige ervaring van de projectontwerpers van Macri Italia samen te voegen.
fascia azienda
Green Yellow