INFO AANVRAGEN »

Pijpbuigmachines

Het aanbod van Macri Italia omvat 4 series pijpbuigmachines, die met verschillende pijpafmetingen overeenstemmen, en bijgevolg, een verschillende buigcapaciteit hebben.

Eén van de belangrijkste factoren bij de keuze van een machine is namelijk de diameter van de te buigen pijp die – volgens het classificatiesysteem van Macri Italia – als volgt kan zijn:
- tot 90 mm » Serie 90
- tot 65 mm » Serie 65
- tot 45 mm » Serie 45
- tot 35 mm » Serie 35.

Voor elke serie kan Macri Italia elektrische pijpbuigmachines vervaardigen met 1 tot 10 assen volgens het niveau van automatisering en volgens het te realiseren product.

Dankzij de jarenlange ervaring van haar technisch personeel vervaardigt Macri Italia ook speciale pijpbuigmachines, die speciaal aansluiten bij de productievereisten van de opdrachtgever.

Pijpbuigmachine serie 90

Pijpbuigmachine SERIE 90

De Serie 90 is de reeks buigmachines voor het verwerken van pijpen van grote afmetingen (diameter tot 90 mm, dikte tot 7 mm), meestal gebruikt voor zware constructies.

Pijpbuigmachine serie 65

Pijpbuigmachine SERIE 65

De Serie 65 omvat pijpbuigmachines met 1 tot 6 assen die pijpen met een diameter tot 65 mm kunnen buigen: een aanzienlijke maat die toch het ontwerp van uiterst wendbare buigmachines niet verhindert.

Pijpbuigmachine serie 45

Pijpbuigmachine SERIE 45

De Serie 45 omvat pijpbuigmachines met 1 tot 6 assen die pijpen met een diameter tot 45 mm kunnen buigen.
Het gaat om volledig stalen machines die ontworpen zijn met nieuwe engineering technieken die de realisatie van samengestelde en vrije vormen toelaat.
Pijpbuigmachine serie 35

Pijpbuigmachine SERIE 35

De Serie 35 omvat pijpbuigmachines met 1 tot 6 assen die pijpen met een diameter tot 35 mm kunnen buigen.

Deze machines zijn bijzonder wendbaar en snel, en dankzij borstelloze motoren en een uiterst nauwkeurige aandrijving zijn ze geschikt voor de realisatie van samengestelde figuren en daarom erg vaak benut in de hydraulische sector.Speciale Pijpbuigmachine

SPECIALE Pijpbuigmachine

Voor elke serie kan Macri Italia speciale pijpbuigmachines ontwerpen en vervaardigen, door de structuur op basis van de specifieke productievereisten van de klant aan te passen.Schakelkast
Schakelkast

Alle pijpbuigmachines van Macri Italia worden beheerd door een elektrisch gecomputeriseerd systeem en bediend via een schakelkast naast elke machine.


Software pijpbuigmachine
Software

Kenmerkend voor het aanbod van Macri Italia is de exclusieve software die het beheer van de pijpbuigmachine op uiterst makkelijke en intuїtive wijze mogelijk maakt.Download

Download de PDF-bestanden met de technische fiches van de pijpbuigmachines Macri Italia die u het meest interesseren.

Set uitrusting

De pijpbuigmachines kunnen van verschillende sets uitrusting voorzien worden, volgens de specifieke wensen van de klant.